General Invest

 

 • acasa
 • sisteme
 • produse
 • servicii
 • certificari
 • clienti
 • contact

siguranta voastra, profesia noastra

SERVICE STINGATOARE

                Dispunand de un atelier de service atestat de Inspectoratul General al Corpului Pompierilor Militari (Certificat nr. 1070159  din 15.06.2007) si de un personal calificat si atestat in vederea efectuarii unor astfel de lucrari, firma noastra va ofera servicii de verificat, reparat si incarcat stingatoare, la un inalt nivel calitativ si cu maxima operativitate.

                    Manopera pentru VERIFICAT, INCARCAT include urmatoarele operatii: demontat, golit, curatat, verificat functionarea subansamblelor, proba de presiune recipient, schimbat membrana si inel etansare, incarcat butelie CO2, incarcat, montat, presurizat cu N2 (dupa caz), etichetat.

              Manopera pentru REPARAT include urmatoarele operatii: sablat recipient, grunduit, vopsit in doua straturi in vederea asigurarii unei protectii anticorozive eficiente;

• Grupa MATERIALE include: nisipul pentru sablare, degresantul, grundul, vopseaua, smirghelul, dioxidul de carbon sau azotul, lavetele, etc.;

•  VALOAREA INCARCATURII include: valoarea pulberii (in cele doua variante: cu pulbere BC EN615 sau cu pulbere  ABC EN615), a incarcaturii chimice, spumogenului respectiv a dioxidului de carbon sau a azotului.

                    Pulberea tip BC EN615, destinata stingerii incendiilor din clasele B, C si E (pana la 1000 V), este o pulbere compatibila cu spuma, cu calitati deosebite de curgere, cu o mare rezistenta la umectare si cu o mare eficienta de stingere. Se recomanda utilizarea ei in special in industria chimica si petrochimica, statii si depozite de combustibili lichizi, statii de imbuteliere a gazelor si a combustibililor lichizi, precum si la depozite de lacuri si vopsele, mijloace de transport, unitati de productie, etc.

Pulberea tip BC EN615, destinata stingerii incendiilor din clasele B, C si E (pana la 1000 V), este

                   Pulberea tip ABC EN615 este o pulbere ale carei caracteristici tehnice ii ofera disponibilitatea de a actiona cu un plus de eficienta si asupra incendiilor din clasa A (incendii in materiale solide in general de natura organica, a caror combustie are loc, in mod normal, cu formare de jar, cum ar fi: lemn, hartie, tesaturi textile, piele, cauciuc, mase plastice, etc.) si a incendiilor din clasa E - pana la maxim 1000 V.

                     La cererea clientului, incarcarea stingatoarelor se poate face si cu pulbere ABCE EN615, care ofera posibilitatea actionarii si in cazul incendiilor din clasa E pana la 110 kV. Ca o caracteristica generala, pulberile ABC ofera un plus de siguranta la reaprindere datorita mecanismului de stingere (in incendiile din clasa A, particulele de monofosfat de amoniu fuzioneaza, se umfla si se lipesc pe suprafata incandescenta, formand o bariera care intrerupe alimentarea cu oxigen).

 

Verificarea la 1 an este impusa de necesitatea verificarii starii de incarcare a buteliei de CO2 si nu implica schimbarea incarcaturii (atunci cand aceasta se afla in perioada de valabilitate acordata).

Termenul de garantie acordat pentru lucrarile mentionate anterior este de 2 ani, cu conditia respectarii prescriptiilor de utilizare, depozitare, conservare si transport.

Transportul stingatoarelor de la / la beneficiar este asigurat de firma noastra, gratuit sau contra cost, in functie de distanta.

Termenul de valabilitate acordat de altelierul nostru incarcaturilor din stingatoare este urmatorul:

 

stingatoare cu pulbere ABC, BC presurizate cu N2

min. 5 ani

stingatoare cu pulbere ABC, BC si butelie de CO2

min. 2 ani, cu verificare la 1 an

stingatoare cu spuma chimica

1 an

stingatoare cu spuma aeromecanica presurizate cu N2

min. 5 ani

stingatoare cu spuma aeromecanica cu butelie de CO2

min. 5 ani, cu verificare la 1 an

stingatoare cu CO2

1 an          acasa           sisteme           produse           servicii           certificari           clienti           contact